Biografie

In 2003 beginnen Annelies en Dennis samen wat muziek te maken en al snel ontstaat daaruit de Maaslandse cover band Dis-Cover. Doordat er thuis veel voorbereidend werk wordt gedaan voor de band spelen Annelies en Dennis heel vaak samen en worden er steeds meer nummers toegevoegd aan het repertoire, ook vaak liedjes die minder geschikt zijn voorde band. Mede aangemoedigd door buren en andere vrienden hebben zij het Duo Ann & Denn opgericht.

De laatste jaren is Dennis zich steeds meer gaan specialiseren in het, arrangeren en spelen van rustige en soms grappige luisterliedjes. Daaruit is het Duo Ann & Denn ontstaan.

Het warme en relaxte stemgeluid van Annelies en de bijzondere wijze waarop Dennis de nummers arrangeert geven dit Duo een geheel eigen sound. Ze hebben bedacht om deze unieke sound 'Eazy Listening' te noemen.

Annelies

Annelies is geboren in 1963, ze komt uit een gezin waar muziek en zingen een belangrijke plaats innemen. Op haar twaalfde gaat ze in het jongerenkoor van de katholieke kerk in Maasland zingen, dit koor groeit een aantal jaren later uit tot het koor Let Sing Together. In 2006 stapt ze over naar het koor Moving Voices in Maassluis.

Dennis

Dennis is geboren in 1957, zijn vader stuurde toen hij tien was, op gitaarles. Oorspronkelijk speelde hij klassieke muziek op de akoestische gitaar, maar toen hij een aantal jaren later de muziek van Jimi Hendrix ontdekte, leerde hij zichzelf elektrische gitaar te spelen en probeerde hierbij het onnavolgbare gitaar werk van zijn idool te evenaren.

in de jaren 70 en 80 speelde hij in diverse bandjes in het uitgaans gebeuren in Delft en omstreken. Uiteindelijk verdringen de computer en het gezinsleven de gitaar naar de achtergrond.